Wijzigingen i.v.m. Corona

Het Elkerliek Ziekenhuist komt tijdelijk niet bloedprikken in ons gezondheidscentrum. U kunt terecht op locatie Vitaliek, Julianalaan 2, Helmond.

Het Consultatiebureau is eveneens gesloten. Op die locatie is tijdelijk het Corona-spreekuur van de huisartsen gevestigd. U kunt bij de Zorgboog informeren naar passende begeleiding voor uw zuigeling, of overleggen over afspraken voor ouderen kinderen. Bel 0900-8998636.

De apotheek is tussen de middag dicht van 12:30 tot 13:30. De apotheek is de plek waar het het moeilijkst te vermijden is dat mensen met en zonder Corona-achtige klachten, elkaar treffen. Hou rekening met elkaar en hou afstand.

Vrijwel alle praktijken hebben gewijzigde openingstijden. Voor bestaande afspraken geldt dat u door de praktijk over eventuele wijzigingen op de hoogte wordt gebracht. Mocht u klachten hebben zoals verkoudheid, koorts, hoesten/niesen, bel dan zelf naar de betreffende praktijk voor het wijzigen van een bestaande afspraak. Voor het maken van een nieuwe afspraak, bel altijd van tevoren!

Wij hopen op uw begrip in deze roerige tijden.